Garafa Wine Shop става популярен в Швеция!

Нашият магазин, Garafa Wine Shop, наскоро беше включен в шведското списание за вино Vinjournalen.se!

garafa wine shop

Vinjournalen.se е водещото списание за храна и вино в Швеция с читатели в цялата скандинавска страна. Основната цел на списанието е да говори за различни вина, предлагани на шведския пазар, да създаде невероятни изживявания с подходящи комбинации от храни и вина и да увеличи знанията за вина от цял ​​свят на едно място.

Статията говори за удивителния винен регион на Дунавската равнина в България. Като винарна, разположена в Дунавска равнина, се гордеем, че сме смятани за представител на региона. Ако имате интерес да прочетете оригиналната статия, може да го направите тук.

Ако искате да научите повече за нашето заведение, разгледайте сайта на Garafa Wine Shop. Ние предлагаме различни опции за обиколки с вино и дегустации за всеки, който се интересува от посещение в Garafa Wine Shop. Приветстваме гостите да станат част от красивото винено приключение. Следвайте линка по-долу, за да научите повече за преживяванията, на които можете да се насладите в нашето заведение: Wine Tasting And Tour At Garafa Wine Shop

Така че, ако планирате да пътувате до красивия регион на Дунавската равнина, нека Ви дадем малко информация за региона.

garafa wine shop
Твоата количка